Vrata

Vrata

Ulazna vrata su prva stvar koju gosti vide po svom dolasku i poslednja stavka o kojoj razmišljaju nakon odlaska. Na dnevnoj bazi ih posećuje poštar, a ukoliko prodajete kuću, potencijalni kupci će sigurno zapamtiti vaš dom upravo po interesantno dizajniranim vratima. Stoga u ponudi imamo preko 100 PVC I ALU dekorativnih panela koji će Vašem domu dati autentičan stil i pečat.

U ponudi imamo:

PROFIL: PVC

PVC vrata izrađena od visokokvalitetnih šestokomornih profila, sa okovom koji omogućava zatvaranje u više tačaka, nude najbolje dihtovanje,zvučnu i toplotnu izolaciju. Opremljena su trozatvornom ili petozatvornom bravom. Mogu biti ispunjena staklom, ravnim ili ukrasnim panelima. Kao ispuna vrata najčešće se koristiti termo panel.

profil-pvc

PROFIL: HLADAN ALUMINIJUM

Ovakav profil se sastoji od jedne komore i time ne garantuje stopostotni prekid toplote ili hladnoće spoljašnjeg vazduha u unutrašni preko profila. Zbog ove svoje osobine koristi se za prostore koji imaju ujednačenu temperaturu sa obe strane, kao što su vrata na stepeništima, pregradna, sobna vrata isl, usled čega mu je cena dosta pristupačnija.

hladan-aluminium

PROFIL:ALUMINIJUM TERMO

 

Profil sa dve komore između kojih se nalazi termo prekid, koji je jedna vrsta

izolacione barijere. Za termo prekid koristi se poliuretanska smola visoke gustine,

koja se dodatno ojačava specijalnom fibeglasnom materijom, koja isto tako ima

dobra izolacina svojstva.

aluminium-termo

U svaki od ovih profila mogu se ugraditi staklo i/ili ravan panel kao I neki od mnogobrojnih PVC ili aluminijumskih ukrasnih panela.

 

————-KATALOG PANELA————–

 

Pored standardnih ulaznih vrata, u ponudi imamo I veliki izbor drugih vrata, kao što su:

KLIZNA VRATA

Idealno rešenje za pregradna vrata, zastakljivanje terasa i druge pregrade koje zahtevaju urbani enterijer i što veće iskorišćenje prostora.

Najčešće se koristi klizni aluminijum bez termo prekida. Broj krila zavisi od širine koja se zastakljuje. Prilikom otvaranja krila klizaju jedna prema drugom, pa samim tim ne zauzimaju prostor u objektu.

klizna-vrata

USKOČNO KLIZNA (kombi) VRATA

Ovi sistemi poseduju klizajuće krilo koje se veoma lako pomera i klizi sa jedne na drugu stranu, a ima i mogućnost KIP otvaranja. Idealna preporuka za sve prostore koji iziskuju odlično dihtovanje – terasa, balkon, izlaz u dvorište, itd.

uskocno-klizna-vrata

AKORDION SISTEM ( harmonika, pakovanje krila u stranu)

Aluminijumski akordion sistem pogodan je za velike staklene površine koje je potrebno otvarati celom površinom tako što se više krila pakuje jedno pored drugog u istu stranu. Harmonika sistem je pogodan za zastakljivanje velikih terasa, bašta kafića i svih ostalih velikih otvora kako u stambenom tako i u poslovnom prostoru.

akordion-sistem