Prateća oprema

Završni izgled enterijera i eksterijera stolarije poboljšaće trakaste zavese, venecijaneri spoljne i unutrašnje podprozorske daske.

SPOLJAŠNJE OKAPNICE

Okapnice se koriste isključivo za spoljnu upotrebu. Montiraju se u samom dnu prozorskog otvora. Svrha okapnice je da spreči prodor vode u unutrašnje prostorije kao i u prostor između izolacije i bloka. Samim tim sprečava pojavljivanje vlage u prostorijama. Okapnice su od pocinkovanog I plastificiranog lima u boji po želji kupca.

spoljasnje-okapnice

UNUTRAŠNJE DASKE

Unutrašnje podprozorske daske sulže poboljšanju dizajna u enterijeru, te lakoći održavanja dela zida ispod prozora koji je posebno sklon prljanju I sakupljanju prašine. Namenjene su za unutrašnju upotrebu I mogu biti u beloj ili drugoj boji i dekorima drveta, zlatnog hrasta, tamnog hrasta, mahagonija, venge…

unutrasnje-daske

TRAKASTE ZAVESE

Trakaste zavese su unutrašnje zavese koje služe za završnu dekoraciju enterijera i eksterijera, potpuno zatvaraju pogled, sunčeve zrake i delimično zatvaraju svetlost.  Trake se mogu zakretati, čime obezbeđuju kontrolu nivoa osvetljenja i vidljivosti. Mogu se pomerati u stranu, ili u obe strane sa sredine. Montiraju se na plafon ili na zid iznad prozora.

trakaste-zavese

VENECIJANERI

Venecijaneri su odličan, elegantan i praktičan sistem zaštite od sunčevog zračenja kojim obezbeđujemo finu regulaciju svetlosti. Može se podešavati i dozirati nivo propuštanja spoljašne svetlosti. Venecijaneri štite i Vašu privatnost od neželjenih pogleda. Sastoje se od aluminijumskih lamelica koje se mogu zaokretati za 180 stepeni, i podići skroz.

venecijaneri