Komarnici

Komarnici savremeneg dizajna predstavljau idealnu zaštitu od komaraca I drugih insekata. Konstrukcija komarnika je od aluminijuma a mrežica od fiberglasa, i izuzetno je postojana na svim vremenskim uslovima, a pritom ne sprečava protok vazduha i svetlosti.

U ponudi imamo fiksne, rolo, plise i američke komarnike.

FIKSNI KOMARNIK

Idealan za manje prozore na vašem kupatilu, ostavi, hodniku I ostalim prozorima kod kojih se ne planira pomeranje mrežice. Međutim, ostavljena je mogućnost da se oni ipak skinu, i ponovo postave u slučaju da to zatreba.

fiksni-komarnik

ROLO KOMARNIK

Rolo komarnici su idealno rešenje za sve prozore na kojima želite da zalivate cveće, provetrite posteljinu,nešto unesete ili iznesete, ili obavljate bilo koju aktivnost koja zahteva otvoren prozor, jer se on, prilikom otvaranja namota u svoje kućište, i praktično ostavlja čist otvor prozora. Rolo komarnici se najčešće postavljaju  u kuhinjama, spavaćim i dnevnim sobama. Spuštanje i podizanje je lako, i radi se uz pomoć ručice sa kanapom, i tada se mreža namota u svoje kućište, kroz vodilice sa četkicama.

rolo-komarnik

PLISE KOMARNIK

Idealno rešenje protiv komaraca na svim vratima jesu plise komarnici koji se mogu laganim povlačenjem ručice  otvarati kako sa unutrašnje, tako I sa spoljašnje strane. Plise komarnici su klizni komarnici sa plisiranom mrežom koja se širi i skuplja, poput harmonike. Njihovi osnovni delovi su aluminijumsko kućište i vođica sa fiberglas mrežicom koja ojačana nitima velike izdržljivosti, tako da se neće iskriviti ili deformisati pod uticajem spoljašnjih vremenskih uslova, niti od svakodnevnog korišćenja.

plise-komarnik

AMERICKI KOMARNIK

Američki komarnik je rotirajući panelni komarnik koji se koristi kao I vrata. Aluminijumski ram, postavljen na štok vrata, šarkama je povezan sa ramom mrežice od fiberglasa, koja je izuzetno postojana na suncu i drugim vremenskim uslovima.

americki-komarnik